Tevan

Tevan is producent van professionele reinigingsmiddelen en desinfecterende producten. De kracht van Tevan vindt haar grondslag in een rijke geschiedenis, een sterke toekomstvisie en betrokken personeel. “Tot ieders tevredenheid afwerken van elke zaak en transactie” is na 200 jaar nog steeds een van de kernwaarden. Tevan is gevestigd in Gorinchem. Het merk en bedrijf kenmerkt zich door doorzettingsvermogen, vastberadenheid en passie voor het werk. Deze eigenschappen vormen de basis van de drijfveer. “Kan niet bestaat niet”.

Tevan reinigingsmiddelen en desinfecterende producten

Het Tevan assortiment bestaat uit hoogwaardige producten, is zeer compleet en uitgekiend. Hierdoor zijn de producten breed inzetbaarheid en voorzien daarmee in alle behoeften. Elk te reinigen oppervlak is snel en efficiënt te reinigen of  te desinfecteren. Alle Tevan reinigingsmiddelen en desinfecterende producten voldoen ruimschoots aan de nationale en internationale regel- en wetgeving. De Tevan producten zijn niet schadelijk voor de te behandelen oppervlakken en ze vormen daardoor geen gevaar. Bij de juiste verwerking brengen de producten geen gezondheidsrisico’s met zich mee. De speciale toelatingen en keurmerken op de Tevan producten zijn de garantie voor een veilige werkomgeving. De Tevan producten doen het werk niet alleen met u maar vooral voor u.

De Tevan producten zijn als volgt ingedeeld:

  • Waterzuivering, legionella-bestrijding & desinfectie
  • Sport & Recreatie
  • Schoonmaakbedrijven
  • Horeca
  • Food & Non-food industrie
  • Overheid facilitair
  • Zorg
  • Automotive

Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Er wordt door ons een ruim assortiment aan Tevan reinigingsmiddelen en desinfecterende producten aangeboden. Klik hier voor het totale aanbod. Informeer vrijblijvend bij onze experts. Wij helpen u graag!

 

Deel deze pagina
+