Wepa en BlackSatino

WEPA Away from Home (AfH) is de divisie van moederbedrijf WEPA Hygieneprodukten, die zich richt op de zakelijke markt. Bij AfH worden onderscheidende, innovatieve en duurzame merken voor de toiletruimte ontwikkeld en geproduceerd, waaronder Satino Satino Black. Daarnaast realiseren ze unieke kringloopconcepten met verantwoorde grondstoffen. WEPA zet afvalstromen in om er nieuwe, duurzame producten van te maken met toegevoegde waarde. De fabriek in Swalmen is daarbij een grondstoffenrotonde. Op de productielocatie in Swalmen, WEPA Nederland, werken ongeveer 200 medewerkers. WEPA Nederland is één van de twaalf WEPA vestigingen van de WEPA Groep in Europa. De WEPA Groep is, van origine een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Duitsland. Inmiddels is WEPA een internationale organisatie met ruim 3.800 medewerkers.

Productverbetering en duurzaamheid

Productverbetering en duurzaamheid gaan bij WEPA al meer dan 80 jaar hand in hand. Wat men als Van Houtum in 80 jaar heeft opgebouwd, zet men nu onder de vlag van WEPA Nederland voort. WEPA loopt voorop in het ontwikkelen van toilethygiëne-oplossingen die maximaal bijdragen aan een schonere wereld en een beter milieu. Deze positieve en passievolle bijdrage leveren ze aan jouw en mijn omgeving, maar ook op hun eigen productielocaties. Ze blijven zichzelf continu afvragen hoe het beter kan. En dat vraagt om een andere kijk. WEPA wil duurzaam vooruit. Op weg naar compleet circulaire toiletruimten. Met kringloopsluiting als nieuw antwoord en stap naar een circulaire economie. Facility Trade Group nodigt u van harte om mee te doen.

 

BlackSatino kopen

Ontdek de nieuwe standaard! Nog nooit was een toilethygiëne-oplossing zo revolutionair als BlackSatino. Hoogwaardige kwaliteit, modern design én de absolute top op het gebied van duurzaamheid. Een combinatie die BlackSatino uniek maakt. De circulaire eigenschappen zijn een statement binnen de branche. En daarmee is Satino Black de nieuwe standaard. Ontdek die nieuwe standaard, ga voor maximale duurzaamheid en maak je toiletruimte volledig circulair. Ga hier naar de webshop en bestel uw Satino  producten.

Facility Trade Group

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel op het gebied van non-food horeca producten, reinigingssystemen en -machines en hygiëne voorzieningen. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk en onze expertise verzekert u altijd van de beste koop. Inspiratie nodig? Bekijk hier het lookbook.

Deel deze pagina
+