Biobag

Biobag, de ideale oplossing voor de duurzame ondernemer.

Composteren van voedsel is in steeds meer landen een nieuwe trend, wordt steeds belangrijker én wie is er tegenwoordig niet bezig met duurzaam en verantwoord ondernemen? De Biobag is de oplossing voor het milieuvriendelijk scheiden van afval en is te bestellen op onze net vernieuwde webshop. De afvalzak biedt veel verschillende voordelen op gebied van duurzaamheid:

  • De zak is composteerbaar
  • De zak is verteerbaar en milieuvriendelijk
  • Deze vuilniszak mag in de GFT en voorkomt vieze luchtjes in de GFT afvalbakken.

Het feit dat deze afvalzak composteerbeer is maakt hem perfect voor gebruik in keukens. De zak is gemaakt op basis van cellulose en zetmeel hierdoor is de zak ventilerend waardoor de vieze lucBiobag 60LTRhtjes beperkt blijven. Naast zijn duurzaamheid is de afvalzak sterk en van hoge kwaliteit.

De composteerbare zak is geschikt voor zowel groot als klein verbruik en te bestellen per stuk of per doos. Eventueel is er de mogelijkheid om er een op duurzame wijze gemaakte afvalbak bij te bestellen, welke ook geschikt is voor de Biobag. Voor meer informatie kunt u terecht op de webshop van Facility Trade Group.

Facility Trade Group

Bij Facility Trade Group is de Biobag in verschillende soorten en maten te bestellen, waardoor wij voor elk soort bak een bepaalde maat zak kunnen aanbieden. Naast de Biobag biedt Facility Trade Group een tal van andere producten waarbij duurzaam ondernemen centraal staat. De producten zijn te vinden op onze webshop.

 

 

Deel deze pagina
+