Mondmaskers krijgen een plek in de preventiemix

Nieuws -

Een onafhankelijke groep experts die zich richt op preventie en bestrijding van het coronavirus in ons land, bepleitte in een rapport het dragen van mondkapjes. De maskers verdienen op basis van de huidige kennis over het virus en de verspreiding ervan ‘een fundamentele plek in de preventiemix’, is het betoog van het team. Vanaf 1 december 2020 is het dragen van mondmaskers verplicht in publieke ruimtes. Zorg ervoor dat uw business er niet onder lijdt en wees voorbereid. Wij hebben mondmaskers op voorraad.

Klik op de afbeelding of naam van het artikel om naar de webshop te gaan. Bij afname van grotere aantallen hanteren wij staffelprijzen. Informeer naar de beste koop.

HYGIENE MONDMASKER 3lgs BLAUW, doos 50 st. Mondneuskapje met hoog draagcomfort geschikt voor niet medische toepassingen. Hoogwaardig en huidvriendelijk. Artikelnr 20155. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

 

 

HYGIENE MONDMASKER ZWART, doos 50 st. Mondneuskapje met hoog draagcomfort geschikt voor niet medische toepassingen. Hoogwaardig en huidvriendelijk. Artikelnr 20300. Volumestaffelprijzen van toepassing.

CHIRURGISCH MASKER TYPE IIR, doos 50 st. Dit medische mondmasker is type IIR gecertificeerd. Hierdoor wordt de lucht die in- en uitgeademd wordt gefilterd. Daarnaast worden slijmdeeltjes die via niezen of hoesten worden verspreid tegen gehouden. Voldoet aan de EN 14683:2019 + AC:2019 eisen en CE gekeurd. Artikelnr YX-011. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

 

 

TORK MEDISCH MONDMASKER TYPE IIR, doos 10×50 st. Dit medische mondmasker is type IIR gecertificeerd en bevat 3 lagen. Vermindert het risico op verspreiding van infecties van de drager naar andere personen. Filtert bacteriën (bacteriefiltratie-efficiëntie van ≥ 98% volgens EN 14683). Voldoet aan de EN 14683-norm. Spatbestendig (spatbestendigheid van ≥16 kPa volgens EN 14683) Kan worden gebruikt in omgevingen waar het risico op spatten groot is. Artikelnr 126001. Volumestaffelprijzen van toepassing. Klik hier voor de Tork Mondmaskers brochure.

 

 

 

 

STOFMASKER TYPE FFP2 en FFP3, doos 20 st. Dit mondkapje is een mondneusmasker type KN95 en FFP2 of FFP3 gecertificeerd. Beschermt tegen aerosole druppeltjes, pollen en bacteriën. Dit masker sluit goed aan bij het gezicht. Ze ademen daardoor ook iets minder makkelijk dan een chirurgisch masker. Artikel Stofmasker type FFP2. Artikelnr 810002.
Artikel Stofmasker type FFP3. Artikelnr 810003. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

 

 

BEDRUKTE MONDMASKERS, doos 100 st.  Bied uw klanten/bezoekers/gasten een mondkapje bedrukt in uw eigen huisstijl en kleuren. Ook zeer geschikt (en professioneel) voor eigen medewerkers. De niet-medische mondmaskers zijn van textiel, wasbaar en Oekotex gecertificeerd. De mondkapjes worden geleverd in een full-color bedrukt doosje. U hoeft alleen uw eigen logo aan te leveren en wij doen de rest. Artikelnr 104010. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

GELAATSSCHERM STEUNEND OP BRIL, per stuk. Goed alternatief voor mondkapje. Biedt bescherming tegen spattingen van buitenaf. Creëert geen irritatie aan en rondom de mond en ogen. Artikelnr 90100. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

GELAATSSCHERM BOLLẺ, per stuk. Premium kwaliteit gelaatsscherm voor veeleisende gebruiker. Voldoet aan de eisen van Europese richtlijn 89/686 / EWG ofwel standaard EN166 (2001) Anticondens PET scherm, Anti-krassen, Frame met zacht gezichtfoam. Flexibele elastische band voor iedere pasvorm. Artikelnr DFS4. Volumestaffelprijzen van toepassing.

 

 

 

 

ISOLATIEJAS, DISPOSABLE, doos 80 st. Isolatiejas die bescherming biedt tegen de overdracht van deeltjes van en naar patiënten. Ademend en comfortabel. Artikelnr 800611. Vanaf € 360,00 per doos van 80st. Volumestaffelprijzen van toepassing.

Liever een overzicht? Download hier 

 

Mondkapjes en mondneusmaskers, hoe zat het ook al weer?

Er zijn verschillende soorten kapjes en maskers die de mond en/of neus beschermen tegen infectie. Medische maskers voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn daardoor veel duurder dan niet-medische mondmaskers. Mondkapjes uit de laatste categorie beschermen de drager ervan in zeer beperkte mate. De bescherming is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn, de mate waarin het masker aansluit op het gezicht en het draagcomfort. We hebben alles in een makkelijk overzicht gezet.

Coronavirus – Stay healthy and act safe

Als uw adviespartner informeren wij u graag over extra hygiëne maatregelen ter preventie en inperking van het coronavirus en over artikelen die specifiek tijdens deze coronacrisis goed bruikbaar zijn. Bekijk onze speciale informatiepagina hier. Bestel eenvoudig via de webshop of mail naar info@ftgroup.nl. Bellen kan ook : 088 5054666

Deel deze pagina
+